Top 5 Geocaching Apps til iPhone:

1. Geocaching ved Groundspeak Inc. Hvor er bedre sted at starte, når vi taler om geo-apps end med en produceret af den geocaching moderskib, Groundspeak.

Den officielle Geocaching.com app er en enkel, men meget brugervenlig løsning. For den uerfarne geocacher, der har en iPhone, er det perfekt, da det giver dig mulighed for at søge, jage og logge dine fund med lethed.

For de mere erfarne geocacher, er det en glimrende papirløst assistent til din trofaste håndholdte GPS, især for by caches. En af de seneste ting teamet på Groundspeak tilføjet en funktion, der tager den fra at være en simpel, begyndere by-caching redskab til at være en rigtig nyttig, alle formål geocaching app - evnen til at hente pocket forespørgsler.

Denne funktionalitet kan ikke overses for regelmæssigt og hurtigt gemme caches til offline brug.
Den ofte seende fejl i smartphone geocaching har været afhængig af datanetværk til at give cache information.
Som man ville med dine håndholdte GPS, kan du hurtigt hente den nyeste PQ fra GX.com, så man har alle disse oplysninger ved hånden - uanset hvor man er, eller hvilken tilstand det lokale datanetværk er i!

Man vil også gerne have nogle af de subtile funktioner i denne app: Især linjen over min profil på hovedsiden søgesiden, der fortæller mig, hvor mange geocaches der er på verdensplan, og det faktum, at trackables synes at have en stor betydning ved fremhævelse af deres sektion.
Ligesom andre platforme, er Groundspeak s app en af ​​de dyrere på markedet på 65,- kr., men det er en lille pris at betale for en app, der er direkte tilsluttet den vigtigste geo-database.
Tilføj til, at regelmæssige opdateringer (den sidste var kun en uge siden), og et enormt udvalg af sprog, og man har en meget brugervenlig og kvalitet geocaching værktøj.

 Anbefales meget!

Geosphee er for dem, der er fortrolig med geocaching og ved hvordan man opretter GPX filer og er på udkig efter en måde at gemme cache oplysninger offline samt navigere til cache ved hjælp af en iPhone eller iTouch. Geoshere udnytter GPS-modtageren i 3G iPhones.

Et af de dyrere apps på 55,- kr., det er klart ikke for begyndere som der står i første linie "Geosphere er for dem, der er fortrolige med geocaching".

Nu er det en lidt mere som det ... En geo-app, der er integreret med Geocaching live, men som lægger særlig vægt på offline funktionalitet og har nogle af de mod cons af rivaler, såsom GC Afstemning.

Denne app, der har en gratis version og Pro koster 59,- kr.

I modsætning til de fleste andre geo-apps på markedet, er det lavet til både iPhone og iPad, så man er i stand til at bruge det på alle dine foretrukne værktøjer.

En af de funktioner jeg mest som er evnen til at operere flere brugerkonti med denne app, og som følge heraf flere konti logge samtidigt.

I betragtning af dens status som den aktuelle trendsætter i iOS geo-marked, vil jeg stærkt anbefale denne app og vælge det som en til at våge over de kommende år.

iGeoKnife deler topkarakterer med Groundspeak og L4C Pro apps og blev opdateret i 2012.

iGeoKnife er et Geocaching værktøj for dem, der ønsker at få deres GSAK database til rådighed på alle tidspunkter.

Blot tilføje din database til iGeoKnife delte mappe i iTunes, og du har øjeblikkelig adgang til din database (r), uanset hvor du befinder dig. Du behøver aldrig at være online for at tjekke den nærmeste cache.

Hvis du ikke bruger GSAK kan du importere GPX-filer ind i app.

iGeoKnife vil lade dig gennemse, få detaljeret beskrivelse, navigere og logge alle cacher.

Denne app er nok mere designet med den erfarne, GSAK-elskende geocacher i tankerne. Og det er også dens største svaghed - det er endnu ikke fuldt ud omfavne den Geocaching Live-oplevelse. Men jeg kan allerede høre fans af »andre« registrering sites begrundelse, at det gør det lettere at behandle alle caches som lige, blah blah blah ...

Men for den erfarne spiller, der seriøst ønsker at være i stand til at se cache information uden brug af hans eller hendes data-netværk, har dette at være den ene.

På kun US $ 3,99, er det også meget billigere end nogle af de andre, og godt værd at se, hvis du er GSAK narkoman.

Det ultimative værktøj for den seriøse geocacher ved løsning multi-caches. Denne Buddy app vil huske hver fingerpeg fundet og vil beregne ethvert afledt spor eller nye waypoint for dig. Waypoints kan være formel-eller projections.

Også den endelige cache formel vil blive evalueret det øjeblik, alle spor er fundet og indtastet. Det er også i stand til at registrere dig parkeringsplads, så du vil være i stand til at vende tilbage til din bil efter at finde cachen.

Integreret navigation fra waypoint til waypoint. Beregnede nye waypoints kan også vises på kortet (når internet er tilgængelig). Men du kan også bruge en separat GPSr ved manuelt at indtaste den beregnede resultat i en sådanne enhed.